26 Eylül 2017 Salı

Kervan 1915 Bodrum Türk Haftasında Sunuldu!

Kervan 1915 Bodrum Türk Haftasında Sunuldu!


Yönetmenliğini ve senaristliğini İsmail Güneş'in üstlendiği Kervan 1915, Bodrum'da düzelenen Bodrum Türk Filmleri Haftası'nda iddialı şekilde tanıtıldı.
Birinci Dünya savaşı zamanlarında yaşanan Ermeni tehcirini, insan öyküleri ile beraber sinemaya taşıyan film, oldukça kaliteli gibi gözüküyor. Tarih filmi severler için ise birebir. Film hakkında konuşan İsmail Güneş ise cümlelerinde 20 yılı geçik zamandır aklında olan bir proje olduğunu, 2015 Ocak ayında hazırlıklara başlandığını, 3 ay gibi bir süre dekor, kostüm ve aksesuar gibi hazırlıklardan bahsetti". Film aslında 2016 tarihinde vizyona girecekti. Fakat darbe sonrası vizyona giriş tarihi ertelendi.

Ertelenme sürecinden sonra, 6 Ekim tarihinde vizyona gireceği duyurulan filmin kadrosunda ise, Murat Han, Ayşe Akın, İbrahim kendirci, İpek Tuzcuoğlu, Fatih Ayhan, Ali Kemal Yılmaz ve Meriç Başaran gibi önemli isimler de bulunuyor.

Bunun yanı sıra eğer hala bakmadıysanız Buzzy Series web sitemizde paylaştığımız her hafta güncellenen popüler yazımız Vizyona Girecek Filmler listemize bakabilirsiniz. Eğer hala takip etmediyseniz Buzzy Series'in İnstagram, Facebook, Twitter, hesaplarını takip edip en hızlı haberleri sosyal medya hesaplarımızdan görebilirsiniz. Ayrıca Yabancı Dizi Haberleri kategorimize göz atarak en son paylaştığımız yabancı diziler ile alakalı haberlere göz atabilir, eğer film izlemek istiyorsanız size uygun olan filmi en kısa zamanda bulmak için Yerli Film Tavsiyeleri ve Yabancı Film Tavsiyeleri kategorimizi inceleyebilirsiniz.
https://www.buzzyseries.com/kervan-1915-bodrum-turk-haftasi-sunuldu/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder