29 Eylül 2017 Cuma

Kurtlar Vadisi Vatan Filmi Vizyona Giriyor!

Kurtlar Vadisi serisinin devam filmi Kurtlar Vadisi Vatan bugün vizyonda!


Kurtlar Vadisi serüveni halen devam ediyor. Kuzey Irakta operasyon Polat Alemdar ve ekibini sürprizler beklemektedir. Ele geçirilen Türkiye haritasında askeri birlikler ve Özel Harekat Merkezleri gibi stratejik önemi olan onlarca hedefin yanı sıra sınırdaki bir noktada işaretlenmiştir. Yalavuz asırlardır Türk’ün toprağını işgal etmek için fırsat bekleyen düşmanlar büyük bir orduyla sınıra dayanmaktadır. Darbeden gelecek haberi beklemektedir. Polat Alemdar ve ekibi Türk Milleti ile beraber içerdeki ve dışarıdaki düşmanlara karşı zorlu mücadelelerine devam edeceklerdir.

Filmin başrolünde Polat Alemdar karakterine hayat vermektedir. Necati Şaşmaz Polat Alemdar karakteri ile Tüm Türklerin beğenisini almış ve dizileri her zaman popüler olmuştur. Oyuncu kadrosunda ise Sinem Uslu, Cahit Kayaoğlu, Erhan Ufak ve Nezih Işıtan yer almaktadır. Pana film’in yapımcılığında Kurtlar Vadisi Vatan filminin yönetmen koltuğunda ise Serdar Akar oturmaktadır. Kurtlar Vadisi dizisinde çok fazla beğeni toplamasından dolayı uzun soluklu bir sinema filmi olması beklenen Kurtlar Vadisi Vatan her zaman ilgi ve heyecan ile beklenmeye devam etmektedir.

Yakışıklı oyuncu Necati Şaşmaz her zaman başarılı oyunculuğu ile seyircilerine gerçekmiş hissini yaşatmaktadır. Gerçek oyunculuğu ile oradaymış hissini yaşatmasından dolayı sinema filmleri ve dizi filmleri Türk toplumu tarafından izlenmektedir. Kısa süre içerisinde vizyonda olacak olan sinema filmi izleyicileri ile buluşacaktır. Kurtlar Vadisi Vatan 29 Eylül 2017 tarihinde izleyicileri ile buluşacaktır.

Bunun yanı sıra eğer hala bakmadıysanız Buzzy Series web sitemizde paylaştığımız her hafta güncellenen popüler yazımız Vizyona Girecek Filmler listemize bakabilirsiniz. Eğer hala takip etmediyseniz Buzzy Series'in İnstagram, Facebook, Twitter, hesaplarını takip edip en hızlı haberleri sosyal medya hesaplarımızdan görebilirsiniz. Ayrıca Yabancı Dizi Haberleri kategorimize göz atarak en son paylaştığımız yabancı diziler ile alakalı haberlere göz atabilir, eğer film izlemek istiyorsanız size uygun olan filmi en kısa zamanda bulmak için Yerli Film Tavsiyeleri ve Yabancı Film Tavsiyeleri kategorimizi inceleyebilirsiniz.
https://www.buzzyseries.com/kurtlar-vadisi-vatan-vizyona-giriyor/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder