11 Ekim 2017 Çarşamba

Jack Ryan Dizisinden Tanıtım Geldi

Amazon’da Yayınlanacak olan Jack Ryan dizisinden Yeni Bir Tanıtım Geldi


Teknoloji devlerinin artık film ve dizi sektörüne girmesiyle birlikte ünlü e - ticaret sitesi olan Amazon’da kısa bir süre içinde kendi dizilerini çekeceğini açıklamıştı. Geçtiğimiz yılın Ağustos ayından itibaren yayın hayatına başlayan Amazon’ın Prime Video platformu bugüne kadar pek iddialı yapımlara imza atamamıştı. Konuyla ilgili olarak ses getirecek bir dizi projesine imza atmayı hedefleyen Amazon Jack Ryan dizisinde başrol oyuncusu ise John Krasinski yer alacak.

Dizi sinemada Ben Affleck ve Chris Pine tarafından canlandırılan Tom Clancy romanına dayanacak. Hikayenin dizi versiyonunu ekrana getiren isimlerin arasında Michael Bay, Brad Fuller ve Andrew Form bulunacak. Birer saat sürecek bölümlerle ekranlara gelecek olan dizide Ryan teröristlerin gizli iletişim sistemini çözecek. 2018’de başlayacak olan dizinini tanıtımı ise yazımızın sonunda.

Bunun yanı sıra eğer hala bakmadıysanız Buzzy Series web sitemizde paylaştığımız her hafta güncellenen popüler yazımız Vizyona Girecek Filmler listemize bakabilirsiniz. Eğer hala takip etmediyseniz Buzzy Series'in İnstagram, Facebook, Twitter, hesaplarını takip edip en hızlı haberleri sosyal medya hesaplarımızdan görebilirsiniz. Ayrıca Yabancı Dizi Haberleri kategorimize göz atarak en son paylaştığımız yabancı diziler ile alakalı haberlere göz atabilir, eğer film izlemek istiyorsanız size uygun olan filmi en kısa zamanda bulmak için Yerli Film Tavsiyeleri ve Yabancı Film Tavsiyeleri kategorimizi inceleyebilirsiniz.

https://youtu.be/fJiaYnmUw60
https://www.buzzyseries.com/jack-ryan-dizisinden-tanitim-geldi/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder