14 Ekim 2017 Cumartesi

The Walking Dead Dizisinin 8. Sezonu İçin İki Yeni Tanıtım Yayınlandı!

Merakla Beklenen The Walking Dead Dizisinin 8. Sezonu İçin İki Yeni Tanıtım Yayınlandı


Dünya genelinde pek çok kişinin büyük bir beğeniyle takip ettiği dizilerin başında gelen AMC’nin sevilen zombi drama dizisi olan The Walking Dead dizisinin sekizinci sezonu büyük bir heyecanla takipçileri tarafından bekleniyor. The Walking Dead dizisinin yeni sezonu olacak olan 8. Sezonun çıkışına az bir süre kala yeni tanıtımlar izleyicilerle buluşmaya devam ediyor. The Walking Dead dizisinin 8. Sezonu öncesinde şimdi de iki yeni tanıtım sevenlerle buluştu.

Zombi drama dizileri arasında en çok sevilen dizilerden birisi olan The Walking Dead dizisinin 7. Sezonu büyük bir heyecanla bitmişti. Yeni sezonunun merak edildiği dizinin 8. Sezonun başlangıç bölümü ayrıca dizinin 100. Bölümü olma özelliğini de taşıyor. Amerika’da yayın yapan AMC kanalında 22 Ekim’den itibaren yayınlanmaya başlayacak olan The Walking Dead’in 8. Sezon bölümlerini Türkiye izleyicileri ise 23 Ekim tarihinden yani dizinin yayınlandığı günün bir gün sonrasında FX Türkiye kanalından takip edebilecekler.

The Walking Dead’in 8.Sezonuna dair yayımlanan iki tanıtımda Rick ve grubunun savaşa girme hazırlıkları aktarılıyor.

Bunun yanı sıra eğer hala bakmadıysanız Buzzy Series web sitemizde paylaştığımız her hafta güncellenen popüler yazımız Vizyona Girecek Filmler listemize bakabilirsiniz. Eğer hala takip etmediyseniz Buzzy Series'in İnstagram, Facebook, Twitter, hesaplarını takip edip en hızlı haberleri sosyal medya hesaplarımızdan görebilirsiniz. Ayrıca Yabancı Dizi Haberleri kategorimize göz atarak en son paylaştığımız yabancı diziler ile alakalı haberlere göz atabilir, eğer film izlemek istiyorsanız size uygun olan filmi en kısa zamanda bulmak için Yerli Film Tavsiyeleri ve Yabancı Film Tavsiyeleri kategorimizi inceleyebilirsiniz.

https://youtu.be/rOo84qNpk9o

https://youtu.be/HoTGCd5ZP3I
https://www.buzzyseries.com/the-walking-dead-8-sezonu-iki-tanitim-geldi/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder